Les om hvem vi er og hva vi gjør.

Eller send oss en mail først som sist.

Hvem er vi?

Vi ser på oss selv som et lite idé-distilleri. Stedet en idé destilleres til en fiks ferdig film.
Vi er filteret som gjør din frukt om til den fineste brennevin.

Enten ideen er medbrakt eller høstes hos Holm & Haug garanterer vi at budskapet, kjernen av ideen, kommuniseres tydelig med et godt visuelt språk.

Som gamle barndomsvenner var DV-kameraet flittig brukt til å lage film og historier etter skoletid og i helger. Gjennom livet har vi fulgt hverandre nesten likt. Oppvokst i samme gate. Gått på samme skole. Tatt den samme utdannelsen ved Film- og TV-linja på Westerdals.
Det lå i kortene fra dag én at vi to skulle produsere film sammen.

Høsten 2017 så Holm & Haug dagens lys. 

Sammen hadde vi en visjon om å sette sammen to hoder som trekker i hver sin retning for å skape ideer vi ikke har sett før.

Holm & Haug er som to kreative tvillinger som sammen har utviklet et eget røverspråk for å utarbeide og formidle ideer. En unik måte å forstå hverandre på som skaper et visuelt språk med slagkraft.

 

Hva gjør vi?

Vi leverer film etter dine behov. Et engasjerende produkt som er tilpasset den flaten du ønsker å vise det på.

Vi er modulære.
Ofte jobber vi i tospann, hvor vi skriver manus, har regi, gjør foto og klipper selv. Men der produksjonen krever det, nøler vi ikke med å hente inn de fagfolka som trengs.

Digitale flater
På de digitale flatene er «oppmerksomhetsluka» kort. Derfor anbefaler vi at du satser på filmer mellom 6 og 30 sekunder med et sterkt visuelt budskap når du reklamerer på disse flatene.

TV
Her er reglene om tydelighet og kortfattethet fortsatt viktige, men budsjettet og maskineriet er gjerne litt større. Viktigst av alt er selvsagt den knakende gode ideen.

Internfilm
Av og til kan det du sier internt være vel så viktig som det du sier eksternt. Har du noe å fortelle innad i din bedrift kan vi hjelpe deg formidle det på en pedagogisk måte. En god intern film kan brukes flere ganger. Dette kan spare deg for mye arbeid på lang sikt.

 

Hvorfor velge oss?

Holm & Haug er en duo som tar i mot oppdrag i alle størrelsesordner. Vi løser oppgaver for produksjonsselskaper, reklamebyråer, eventbyråer, PR-byråer, så vel som direkte kunder.

Ønsker du gode ideer og smarte visuelle løsninger fra noen som kan følge produksjonen fra A til Å?
Da er Holm & Haug riktig aktør for deg.

Dette er Øistein. Han ser på detaljene.

Øistein Holm Bergesen
+47 98 68 72 82
holm@holmhaug.no

 

Dette er Ole. Han ser på helheten.

Ole Sundfær Haug
+47 40 45 88 98
haug@holmhaug.no

Usikker på hvem du skal kontakte?

Send en mail til hei@holmhaug.no